contenadons

Els Contenadons són sessions de contes, jocs i cançons de 40 a 50 min. per els més petits de la colla. Recomanat per a famílies amb infants de sis mesos i fins a tres anys.

Toca, toca

Acompanyats de la paraula feta conte i cançó, el nadó passa de sentir el tacte de les grans mans que l’estimen a sentir el de les seves mans, que descobreixen petits elements, formes i textures diferents. Anirem de la quietud al moviment expressat en llibertat, fins que el ritme i la música ens tornin a l’aquietament harmònic.

Collaret de contes

El collaret és fet de perles… Cada perla és un conte encadenat, cada conte té el seu ritme i la seva cançó. Enfilant sons i paraules… El vostre nadó quedarà encantat, escoltant les perles i jugant amb la cançó. Els contenadons són sessions de contes, jocs i cançons (de trenta-cinc o quaranta-cinc minuts) per als més petits de la colla. Aquesta activitat està recomanada a partir de vuit mesos.

El millor regal del món

No és fàcil escollir un regal per a algú a qui t’estimes, i menys quan encara no alces un pam de terra. Però us asseguro que descobrirem quin és «el regal més bonic de tots els regals del món». 

Moixaines virolades

Un nou contenadons on hi prenen vida el gall i la gallina que eren al balcó i més personatges de la tradició popular. El més petit de casa, el patufet, es lleva de bon matí amb el sol solet i el podrem seguir fins que surti la lluna la pruna. Entre tant, descobrirem el lleó i el ratolí, potser també el dimoni pelut… Amb l’ajuda dels titelles encadenem contes i cantarelles. Una delícia per participar amb els més menuts de casa, en una sessió plena de color.

Sons del cor de la terra

El batec de la Terra genera vida que es desplega en el so, el color i la forma. Potenciem l’escolta i l’atenció a través dels sons que podem produir amb elements naturals com han fet les cultures ancestrals. Sons i paraula, poesia i ritme, humor i tendresa, conte i joc són els ingredients d’una sessió que ens convida a gaudir d’una estona compartida amb els vostres fills més petits. Aquesta és la sessió de contenadons més teatral del repertori de Pepa Contes.

Contenadons: «Veig, veig»

Arriba el teatre de paper, el kamishibai en format contenadons, dalt de la bicicleta per presentar-nos els contes, les cançons i les cantarelles a través dels jocs de veure i no veure: «Tat! No hi soc…» «Veig, veig…», tan estimats pels més petits.

Aquesta sessió de quaranta minuts està recomanada per a les famílies amb nadons a partir d’un any.

Toca sons

El conte sorgeix d’un joc de sons, cantarelles i paraules que desperten l’atenció dels infants més petits i creen l’emoció dels més grans, que voldran descobrir els sons amagats. Toca sons!