Contes dibuixats

En els Contes dibuixats conflueixen la melodiosa veu de la Pepa amb la destresa de la mà d’Ester Jaume, que amb traç segur els il·lustra damunt d’una gran pissarra. El públic frueix veient la creació i l’evolució d’un dibuix que es va transformant a mesura que avança la narració.

Samfaina de contes cantats

Contes, llegendes i romanços lleugers com el vent dansen omplint-vos els sentits, contes il·lustrats al ritme de les tonades, i dibuixos efímers com les paraules alades. Humor i tendresa: el que perdura és la subtilesa. Espectacle lleuger i rodó que et deixa amb un somriure i bon humor. 

Ser nena

Per combatre la violència contra les dones és necessari que ja des de la infància aprenguin a fer-se respectar. Tres contes, tres nenes, tres personalitats: la Marieta, la Maria i la Mariona es troben en una mateixa imatge sotmesa a canvis constants. La sessió té un efecte relaxant per a tots els que hi assisteixen.

Animalades bestials

Històries de les bèsties, d’animals salvatges del bosc, de la selva o del desert, de l’aigua o del cel. S’expliquen contes d’animals animals; d’animals humanitzats i d’humans animalitzats. Tot plegat, amb Animalades bestials podem gaudir amb humor, tendresa, saviesa i enginy. Aquesta nova versió de contes són dibuixats per la mà hàbil d’Ester Jaume i narrats per Pepa Contes.