poesia en família

El ritme i la música que sorgeix amb les paraules quan es vesteixen de poesia embadaleix les orelles dels infants i dels grans que sense jutjar, es deixen portar pel fluxe, el joc, la musicalitat i la bellesa. Sessions participatives i dinàmiques on la poesia com a eix ens pot explicar una gran història a partir de petits poemes encadenats.

Posem-hi poesia

Vols conèixer en Daniel? Aquest vailet de cara pigallada, ulls vius i cabell escarolat? Vine i, acompanyats de la Poesia, una fada encantadora, sabràs com és un dia de la vida d’en Daniel. Posem-hi poesia! En aquesta audició de poesia per a infants podem escoltar poemes de poetes com Joana Raspall, Lola Casas, M. Dolors Pellicer, A. A. Milne, Miquel Desclot, Gianni Rodari, Miquel Martí i Pol i Maria Mercè Marçal, entre d’altres.

Pouem poemes

Per fer una audició de poesia per a infants, només ens cal un pou de poemes, una galleda i molta imaginació. Ah!, i també la taula de l’escriptor. Pouant, pouant, escoltarem com la poesia diu paraules d’amor, i parla d’animals o del vent. Pouant, pouant, trobarem que la poesia és joc, música, conte. Pouant, pouant, descobrirem que la poesia és màgia.

Concert de poesia

«Trobo milers de mots amb so de poesia; per fer un concert amb tots el cor no em bastaria. Ens els podem partir; són un bell instrument. Feu el concert amb mi, llegint-los tendrament.» Amb aquests versos de Joana Raspall us volem presentar aquest Concert de poesia per homenatjar la valuosa aportació que ha fet, amb tant de mestratge, a la poesia infantil. Joana Raspall ha teixit les paraules dibuixant moments màgics de la vida amb música i ritme, que conviden a sentir i compartir «amb pau dins del cor». Ara, després del seu traspàs, podem continuar dient: gràcies, Joana!